Regelmatig mag ik mensen -ondernemers, werkzoekenden, bestuurders en studenten- helpen met een goede pitch. Een presentatie van zichzelf over hun passies, ambities of doelen. Telkens blijkt weer hoe lastig dat is. En, hoe moeilijk het is om jezelf in een pitch ‘te verkopen‘. Gewoon in dertig seconden vertellen over jezelf, wat je zoekt, wat je drijft en ook nog zorgen dat je onthouden wordt. Een goede pitch maakt je Personal Brand sterker.

Wat is nou een goede Pitch? En hoe doe je dat? Kijk naar onderstaande video.

Wil je ook een overtuigende pitch kunnen houden, eentje die zorgt dat je onthouden wordt bij de mensen die er voor jou toe doen? Of een dergelijk video pitch op je website? Neem dan even contact met me op of bel me op 026-2022142 voor informatie. Ik coach je graag naar de perfecte pitch!
Ivan@brandmeup.nl Personal Branding voor jou! 

Voorbeelden Pitch?

Voor de Kamer van Koophandel geef ik aan startende ondernemers pitch training. Dit als onderdeel van hun Personal Branding. Starters moeten zich bewijzen in hun markt. Die eerste indrukken zijn ontzettend belangrijk. Bovendien versterkt het het vertrouwen van ondernemers als ze weten dat ze met een overtuigende pitch voor de dag kunnen komen. Het is eenvoudiger om jouw netwerk en dus je succes te vergroten. Kijk op de Facebookpagina Personal Branding advies voor enkele voorbeelden.

Door redactie