Ja natuurlijk ‘zit’ jij op Linkedin. Om jezelf in de etalage te zetten én om je netwerk te vergroten en te onderhouden. Of om actief die felbegeerde baan te vinden. Je hebt een leuke portretfoto en je profiel is op orde, zoals iedereen tegenwoordig. Hieronder nog wat extra tips die je kan gebruiken om je Linkedinprofiel een extra tintje te geven. Drie Linkedin tips voor je die goed zijn voor je personal branding.

Tip 1
Integreer Outlook en LinkedIn
Gebruik je het programma Outlook? Gebruik dan deze tool en haal meer uit het netwerk van Linkedin. Bekijk bijvoorbeeld de laatste LinkedIn-activiteit en profielfoto van de connectie die u een e-mailbericht stuurt.

Tip 2
Altijd en overal een Update kunnen plaatsen
LinkedIn werkt nog beter voor je als je regelmatig Updates plaatst. En daarvoor hoef je niet per se eerst naar Linkedin toe. Met de LinkedIn Sharing Bookmarket kun je vanaf iedere website, op iedere moment een update delen. Dit is een handige tool die je gewoon in je browser plaatst. Snel en simpel!

Tip 3
Symbolen en icoontjes

Je hebt ze vast wel eens gezien in profielen (op Linkedin of twitter). Het valt op! Maar hoe doen ze dat nou? Ga naar een website, zoals deze, waar die icoontjes staan, kopieer ze ( Ctrl-c) en plak ze (Ctrl-v) waar je maar wil.
★ ✪ ✯ ✰  ☛ ☚ ☜  ☞ ☟ ⇨ ► ◄ ► » ✆  ☏

Heb je nog andere tips, laat het weten!

Door redactie