Opnieuw start er een serie trainingen Personal Branding voor startende ondernemers. Doorloop je het IKSTARTSMART-traject via de Kamer van Koophandel dan kun je de kosten declareren. Zie de Flyer Personal Branding voor details.

De training bestaat uit twee dagdelen van elk drie uur.  De feedback van de deelnemers uit 2013 is ondubbelzinnig: “Leerzame, nuttige bijeenkomsten, het had voor mij nog langer mogen duren”..”Ik weet nu hoe ik me nog beter kan profileren”.

18 maart en 1 april zijn de data

Voor startende ondernemers is het noodzaak zich optimaal zichtbaar te maken. Hoe doe je dat? Waar liggen kansen in mijn branche? Kan ik het uitbesteden? Deze en andere vragen komen aan bod. Het is een gerichte doe-training voor ondernemers die bewust hun onderneming op de kaart willen zetten. Makkelijk? Nee, dat niet. Het vergt wel discipline en toewijding om communicatie met je (potentiële) klanten een serieuze plek te geven in je aanpak.

Door redactie