De groeiende belangstelling voor Personal Branding in het onderwijs is eigenlijk heel logisch. Studenten komen na hun studie op een andere arbeidsmarkt dan pakweg 10 jaar geleden. Er is minder zekerheid (meer tijdelijke contracten), meer mobiliteit  én meer concurrentie. Ook het aanbod van (goedkopere) buitenlandse werknemers zorgt voor een dynamische arbeidsmarkt. Bewust je Personal Brand inzetten is iets waar we nooit zo bij stil stonden. Het is een manier dat kan leiden tot meer succes in je carrière. Personal Branding gaat over jouw talenten doelbewust inzetten om zichtbaar te worden en te blijven. Om je te onderscheiden tussen alle anderen. Dat is in dit digitale tijdperk noodzakelijk. Social Media bieden kansen, maar er zijn ook valkuilen.

Brand Me Up geeft lessen in het MBO, HBO en WO. Het lesprogramma heet LerenProfileren.nl en is een blokkendoos van lessen waaruit opleidingen kunnen kiezen.

Een voorbeeld uit het MBO. Op ROC Leijgraaf is Personal Branding vast onderdeel. Op de Open Dag worden ook ouders en toekomstige leerlingen voorgelicht over de lesmethode en belang van Personal Branding. Personal Branding als wapen voor je carriere.

Ook voor docenten is er een Personal Branding training. Hier vindt u een review van een training.

Wil je meer weten neem dan even contact op met Brand Me Up:
info@brandmeup.nl.

Door redactie