Wat
Personal Branding gaat over jezelf als merk neerzetten. Bewust, want mensen houden ervan anderen in een hokje te stoppen. cialis soft tavs Dan kun je er maar beter voor zorgen dat het een prachtig hokje is.

Het gaat erom een merk te laten ontstaan dat geassocieerd wordt met jouw unieke eigenschappen, dat het volstrekt duidelijk is waar jij voor staat en dat je bewust bent van de manier waarop je communiceert en wat mensen van je te zien krijgen.

Voor wie
Personal Branding is voor mensen die willen uitblinken in plaats van uitzitten. Het is een instrument dat je helpt om je persoonlijk doelen te verwezenlijken. Dit kan zowel om privé- als professionele doelen gaan. Met personal Branding leer je anders naar jezelf kijken. Jij wordt baas van je eigen leven en loopbaan. Je gaat jezelf helder, consistent en onderscheidend positioneren.

Hoe
Authentiek zijn. Kunnen benoemen waar je goed en minder goed in bent en dat ook tonen aan anderen schept vertrouwen. Wat je zegt, doet en uitstraalt past immers bij jezelf en komt geloofwaardig over. Jezelf zijn is zowel voor jou als anderen aangenaam en biedt de beste garantie op succes.

Relevant zijn. Beteken iets voor anderen. Je creeert toegevoegde waarde door een antwoord te bieden op de behoeften, wensen, interesses en problemen van anderen. Naast een functionele waarde, heb je ook een emotionele waarde. Die combinatie maakt jou uniek.

Zichtbaar zijn. Je mag dan relevant zijn, als je niet toont wat je kan betekenen zal niemand naar je toekomen. Social Media spelen een hoofdrol in je zichtbaarheid. Het biedt de kans om de wereld te laten zien wat je doet, waar je voor staat en waarmee je je onderscheidt. Maar ook offline liggen er talrijke netwerkkansen waar jij je zichtbaar kan maken.

Door redactie