Training Personal Branding

Training Personal Branding iets voor jou?

Wat is Personal Branding?
Personal Branding is een geheel van inzichten, tips en ideeën over hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen weten wie je bent, waar je voor staat en waarvoor ze een beroep op je kunnen doen. Het gaat over je talenten ontdekken, ze versterken en zichtbaar maken.

Waarom?
Personal Branding is in de eerste plaats een instrument dat je helpt om je persoonlijke doelen te verwezenlijken. Persoonlijke doelen verwijzen naar datgene wat je diepste wens is en waarvoor jij het gevoel hebt dat je op deze aardbol rondloopt. Dit kan zowel om privé- als professionele doelen gaan.

Voor wie?
Personal Branding is bedoeld voor zij die willen uitblinken in plaats van uitzitten. Je neemt geen genoegen met een vast inkomen en een risicoloos carrièrepad dat weinig bijdraagt tot je ontwikkeling. Je wilt je kunnen onderscheiden in wat je doet en je doelen omvormen tot werkelijkheid.

Kortom: Personal Branding gaat over ontwikkelenbeter worden, succesvol willen zijn met jouw unieke talenten en passie.

Onze training Personal Branding is ontwikkeld op basis van veel ervaringen en literatuur. Een lezing of spreekbeurt voor kleine of grote groepen is ook mogelijk. Voor wie mochten wij de workshop geven, o.a.: Royal Haskoning, ProRail, Rabobank, Academie voor leiderschap Avicenna, Kamer van Koophandel, Keune + Nagel, Voys Telecom. Maar ook aan Radboud Universiteit, verschillende loopbaanadviesbureau’s, bedrijven, Hogescholen en ROC’s, KvK Gelderland (IkStartSmart), NVM en ondernemers.
Kijk op onze trainingen & workshopoverzicht voor data en informatie.
Een korte video-impressie (grotere groep) vind je hier:

De workshop wordt altijd op maat gemaakt in overleg met de opdrachtgever. Neem gerust contact via mail, tweet, Facebook of telefoon: 06-25422225